http://Arkitektfirmaet-Hovaldt_Building_Green_Aarhus

Building Green i Aarhus er i fuld gang, og i går var Dorte på scenen til en spændende snak om udbuddet fra Syddjurs Kommune på det nye Rønde Børnehus, som vi netop nu skal aflevere tilbud på. Syddjurs Kommune stiller i dette udbud særlige krav til nedbringelse af bygningens klimapåvirkning, blandt andet ved at have en indlagt LCA-bonus, der kan gives, hvis bygningens LCA-beregning er under de angivne maksimumskrav.

We Build Denmark er involveret i projektet omkring Rønde Børnehus og har gjort det muligt for de bydende teams at søge økonomisk støtte til at opnå viden omkring nye materialer og konstruktionsmetoder samt at udvikle relevante kompetencer, der kan gavne projektets udformning. Paneldebatten på Building Green var ligeledes støttet og arrangeret af We Build Denmark.

Vi er utroligt beærede over at have været med i denne konkurrence, og vi har lært rigtig meget i denne proces. Vi har blandt andet udviklet et materialekatalog, der kan fungere som vores eget interne opslagsværk for eftertiden. Det har hjulpet os i udvælgelsen af materialer på konkurrenceforslaget til Rønde Børnehus, men også til vidensdeling på tegnestuen, hvor alle er blevet introduceret til kataloget og dets opbygning.

Det var super fedt at se, at så mange var interesseret i at høre om projektet, og vi glæder os til at deltage i Building Green næste gang!