Tegnestuen

Ung, dynamisk og innovativ tegnestue

Arkitektfirmaet Hovaldt er en ung, dynamisk og innovativ tegnestue, der brænder for arkitektfaget og gerne vil gøre en forskel, især inden for energirigtigt byggeri. Vi beskæftiger os med projektudvikling og projektering af nybyggeri og til- og ombygningsprojekter inden for alle facetter.

Til daglig involverer vi os i byggerier, hvor vi præger udvikling af bæredygtige projekter – med fokus på sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter. Vores team besidder stærke metodiske færdigheder, som gør os i stand til at kunne analysere, vurdere og løse problemstillinger inden for bæredygtigt byggeri. Et af vores store fokuspunkter i vores arbejde er energioptimering med henblik på integreret design, gennem hele byggeprocessen ved nybyggeri såvel som ved om- og tilbygningsopgaver.

Arkitektfirmaet Hovaldt er stiftet i 2005 af Dorte Hovaldt, Civilingeniør i Arkitektur fra Aalborg Universitet. Drømmen var at starte sin egen tegnestue, og samtidig med købet af Poul Anker Bechs dejlige atelier midt i den skønne natur lidt udenfor Vrå, blev det muligt at realisere drømmen.

http://TEGNESTUEN-UDEFRA1

Præmieringer

Oktober 2023/ Hirtshals Lægehus / Hjørring Kommunes Arkitekturpris (nomineret)

Oktober 2023/Nørre Alle, Hjørring / Hjørring Kommunes Arkitekturpris (nomineret)

Maj 2023/ Børnehuset Langdalshøjen, Silkeborg / Årets Bæredygtige Træbyggeri 2022 (nomineret)

Oktober 2017/ FRYSEHUSKAJEN / Hjørring Kommunes Arkitekturpris (hædrende omtale)

Oktober 2013/ PEDITS HUS / Skagen Byfond (præmieret)

Oktober 2013/ FURREBYVEJ / Hjørring Kommunes Arkitekturpris (nomineret)

September 2010 / HAVEVEJ 11, 9900 FREDERIKSHAVN / Frederikshavn Byfond

Artikler

2023

2022

2021

2020

2018

2017

2016

2014

2013

2012

2010

Job

Medarbejdere
med højt ambitionsniveau

Arkitektfirmaet Hovaldt er i kontinuerlig udvikling og løbende på udkig efter nye medarbejdere med højt ambitionsniveau og et kreativt engagement indenfor arkitektur og design.

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger (max. 20 mb), som kan fremsendes til [email protected]. Mærk din henvendelse “Job hos Arkitektfirmaet Hovaldt”.

Ledige stillinger

Bygningskonstruktør med byggepladserfaring søges

http://TEGNESTUEN
Praktik

Vi bidrager til nye arkitekters og konstruktørers uddannelse

Arkitektfirmaet Hovaldt er altid interesseret i at bidrage til nye arkitekters og konstruktørers uddannelse og vi modtager med glæde engagerede ansøgninger og portfolier.

Praktikanter hos os får mulighed for, at få dybt indblik i byggebranchen og de forskellige arbejdsfaser. Du kommer hele vejen rundt fra den tidlige idéfase til det afleverede myndighedsprojekt og oplever livet på en ung nordisk tegnestue.

Vi sætter stor pris på entusiasme og nytænkning og vi forventer at du har gå-på-mod og selvfølgelig en stor passion for arkitekturfaget. Kendskab til InDesign, Photoshop og Revit er nødvendigt. Ansøgning, portfolio og cv (max. 20 mb) kan fremsendes til [email protected].

Mærk din henvendelse “Praktikant hos Arkitektfirmaet Hovaldt”. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere på telefon 98 92 50 10.

Vi mener, at alle ansøgninger fortjener et svar og bestræber os på dette, men i travle perioder kan der forekomme længere svartider.

Ledige praktikpladser

Kontakt os venligst for mere information

http://landskab