ARKITEKTFIRMAET

HOVALDT

Arkitektfirmaet Hovaldt er en ung, dynamisk og innovativ tegnestue, der brænder for arkitektfaget og gerne vil gøre en forskel, især inden for energirigtigt byggeri. Vi beskæftiger os med projektudvikling og projektering af nybyggeri og til- og ombygningsprojekter inden for alle facetter af byggeriet; fra enfamiliehuse, sommerhuse og indretning, til større boligbyggerier, institutioner og erhverv.

Til daglig involverer vi os i byggerier, hvor vi præger udvikling af bæredygtige projekter – med fokus på sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter. Vores team besidder stærke metodiske færdigheder, som gør os i stand til at kunne analysere, vurdere og løse problemstillinger inden for bæredygtigt byggeri. Et af vores store fokuspunkter i vores arbejde er energioptimering med henblik på integreret design, gennem hele byggeprocessen ved nybyggeri såvel som ved om- og tilbygningsopgaver.

Arkitektfirmaet Hovaldt er stiftet i 2005 af Dorte Hovaldt, Civilingeniør i Arkitektur fra Aalborg Universitet. Drømmen var at starte sin egen tegnestue, og samtidig med købet af Poul Ancher Bechs dejlige atelier midt i den skønne natur lidt udenfor Vrå, blev det muligt at realisere drømmen.