16/12/2021

Glædelig jul og godt nytår

Vi vil hermed gerne ønske en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Vi holder juleferie fra d. 22. december til d. 3. januar, hvor vi igen er tilbage på tegnestuen. 🎄

2021 har været et travlt og spændende år med en lang række spændende projekter.

Vi glæder os til 2022, hvor vi vil fortsætte vores arbejde med at sætte fokus på æstetisk og funktionel arkitektur i samspil med bæredygtige og innovative løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere. 🌱

Mange glædelige julehilsner fra alle os i Arkitektfirmaet Hovaldt 🎅🏼

15/11/2021

Overdragelse af Hirtshals Lægehus

I fredags overdrog vi nøglen til Hirtshals Lægehus til lægerne i Hirtshals. Vi er stolte af at aflevere en bygning, som brugerne glæder sig til at tage i brug og som er blevet godt modtaget af Hjørring Kommune og borgerne i Hirtshals.

Vi håber at lægerne bliver glade for deres nye lægehus.

06/10/2021

Arkitekturens dag 2021

I morgen fejrer Hjørring kommune arkitekturens dag 2021 og i den forbindelse er vi nomineret med to projekter som er hhv. den ny velfærdsbygning til Vrå Sognekirke samt Børne og Ungeinstitutionen Lundergård.

Du kan læse mere om de to projekter her: https://hovaldt.com/projekt/vraa-ny-velfaerdsbygning/ og https://hovaldt.com/projekt/borne-og-ungeinstitutionen-lundergaard/

04/10/2021

Firmafødselsdag

Den 1. oktober kunne tegnestuen fejre 11- års fødselsdag. Det gjorde vi med at forkæle vores smagsløg ved en lækker frokost på Alimentum i Aalborg.

Vi glæder os til at invitere til fødselsdagsreception på tegnestuen når vores nye tilbygning står færdig i 2022.

23/09/2021

Nye praktikanter

Arkitektfirmaet Hovaldt byder velkommen til vores to nye praktikanter, som skal være et halvt år i praktik hos os.

Aleksander Andersen er konstruktørpraktikant og læser på 6. semester på UCN i Aalborg. Katrine Pedersen er arkitektpraktikant og læser på 9. semester på Arkitektur og Design i Aalborg.

De vil begge blive koblet på mange af vores opgaver, så de kan få et grundigt indblik i hver deres fag indenfor byggebranchen.

Se hele Team Hovaldt her.

13/09/2021

Ny Multihal til HimmerLand

Vi er stolte af at kunne berette at vi i samarbejde med et stærkt totalentreprise-team bestående af Tom Jakobsen A/S og Oluf Jørgensen A/S samt bygherrerådgivere Ak83 arkitekter og EKJ rådgivende Ingeniører, skal være med til opførelsen af en ny multihal på 5.720 m2 fordelt på 3 plan til HimmerLand.

Bygherrerne HimmerLand og Lars Larsen Group får en multihal, der indeholder idrætshal, klatrerum, legerum, yogarum, rytmerum, tekniske rum, produktionskøkken, fitnessrum, kontor, omklædning, golfrum, lounge og møderum.

Taget på halbygningen skal udføres med solceller, hvor det resterende tag udføres som ”grønt tag” med beplantning og stisystemer så det bliver muligt at gå en tur på ”toppen” af multihallen.

Arkitektfirmaet Hovaldt skal bidrage med projektering samt DGNB-rådgivning, hvor ambitionen er at hele projektet skal DGNB-certificeres til sølv.

Projektet forventes færdigt til påske 2023.

Vi ser frem til er godt samarbejde med alle de involverede parter.

Side 1 af 2312345...1020...Sidste »