http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_DGNB_Auditor_Sejs_Humlebien

Dorte Hovaldt, indehaver af tegnestuen, er uddannet DGNB-konsulent og auditor, bæredygtighedsleder samt konsulent i svanemærket byggeri. Som DGNB-auditor har Dorte været ansvarlig for at gennemføre certificeringen af en række af tegnestuens byggerier efter DGNB-standarden, eksempelvis Børnehuset Langdalshøjen og Børnehaven Humlebien.

Børnehuset Langdalshøjen (billede 1 og 2) i Sejs ved Silkeborg afventer DGNB-platin. Børnehaven er kendetegnet ved den mørke, varme træfacade og det store udhæng, der skaber plads til overdækket ophold udenfor.

Børnehaven Humlebien (billede 3 og 4) i Aalborg er DGNB-Guld certificeret. Denne børnehave er kendetegnet ved den gule teglstensfacade, ”legende vindueshøjder” og indretning i børnehøjde.

Dorte har på alle projekter været auditor med ansvar for koordinering og ledelse af projektteamets arbejde med bæredygtighedstiltag og -strategier.

http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_DGNB_Auditor_Sejs_Humlebien http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_DGNB_Auditor_Sejs_Humlebien http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_DGNB_Auditor_Sejs_Humlebien