http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_Faglig_fredag

I fredags afholdte vi igen faglig fredag med oplæg og diskussion om det højaktuelle emne, kunstig intelligens. Vi havde besøg af Tiago Pereira, der til dagligt arbejder med rådgivning af virksomheder i netop dette. Tiago har en baggrund som arkitekt, hvilket også afspejlede sig i hans oplæg, der var vinklet mod byggebranchen og dens mulige fremtid med indflydelse af kunstig intelligens.

Tiago fortalte, hvordan udviklingen har været indtil videre, og hvor vi står henne lige nu. Han viste blandt andet et eksempel på, hvordan man hurtigt kan gå fra en håndskitse til en realistisk visualisering, hvilket på traditionel vis, vil tage en del længere tid. Derudover fortalte Tiago, hvordan han spår fremtiden for arkitekter og for byggebranchen. Med Tiagos indsigter, kan vi kan med sikkerhed sige, at vi kommer til at se ændringer i måden vi arbejder på, men måske også HVAD vi arbejder med.

En ting er helt sikkert, og det er, at man skal holde et skarpt øje med udviklingen og forberede sig på, hvordan man som virksomhed griber dette an. For som Nordfy skriver; ”You don’t want to stand in a position where you realize you are two years behind everyone else!”.

Vi havde fornøjelsen af gæster med mange forskellige professioner og baggrunde, og der blev efterfølgende stillet mange gode og relevante spørgsmål. Kunstig intelligens er noget, der allerede er ved at infiltrere de produkter og digitale platforme vi kender og bruger til dagligt, og derfor har de fleste også en naturlig interesse i at lære mere om det.

Tak til alle der mødte op, og stor tak til Tiago for at komme og dele sin viden med os, så alle kunne blive klogere på kunstig intelligens!

http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_Faglig_fredag http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_Faglig_fredag http://Arkitektfirmaet_Hovaldt_Faglig_fredag