http://Arkitektfirmaet%20Hovaldt%20Faglig%20fredag,%20upcyclede%20produkter

Vi har glædet os utroligt meget til at løfte sløret for vores næste arrangement!

Dagens emne / Upcyclede, cirkulære bygge- og interiørprodukter v. Christian Wittrup fra a:gain

Fredag d. 8. marts gæster Christian Wittrup fra a:gain vores tegnestue til en snak om upcycling af cirkulære byggematerialer! a:gains arbejde går ud på at omdanne restprodukter, byggeaffald og nedrivningsmaterialer samt industriaffald fra såvel bygge- men også andre brancher, så det igen kan bruges og bidrage positivt til nye projekter. Produkterne leveres både med miljømæssig og teknisk dokumentation, samt fuld produktgaranti – præcis som var det et produkt lavet af virgine råstoffer.

Se gerne mere om a:gain på www.again.dk

a:gain har også netop offentliggjort, at de i et nyt samarbejde med Home.Earth, Scandi Byg, Nordic Wood Industries og EFFEKT arbejder på et nyt cirkulært og biogent byggesystem, der kan opføres med en samlet klimapåvirkning på under 4 kg CO2/m2/år.

Alt sammen er noget der virkelig interesserer os, og vi håber at I også finder det interessant, og har lyst til at blive klogere på emnet sammen med os. Arrangementet er helt uformelt, alle er velkomne, og vi byder på en let anretning samt drikkevarer. Vi vil derfor gerne bede om din tilmelding på mail til [email protected], senest fredag 1. marts.

PRAKTISK INFORMATION

Adresse: Bastholm Møllevej 115, 9760 Vrå

Dato: 8. marts 2024, kl. 14.15

Tilmelding er nødvendig!