Bygherrerådgivning

Nyt botilbud i specialsektoren

Vi har været bygherrerådgivere på projektet om opførelsen af et nyt botilbud i specialsektoren for Region Nordjylland. Projektet omhandler opførelsen af et nyt botilbud i Aalborg Øst med plads til 10 unge med selvskadende adfærd.

Botilbuddet består af en administrationsbygning, samt en bygning til beboelse, der indeholder 10 små lejligheder, fælleskøkkener og opholdsrum. Administrationsbygningen indeholder kontorer og mødelokaler, samt flere opholds- og samtalerum.

Projektet kommer til at følge den frivillige bæredygtighedsklasse (FBK), hvilket betyder at der blandt andet er krav til dokumentation af transport, energi- og vandforbruget på byggepladsen, krav til anvendelsen af miljøfarlige stoffer, krav til støj og rumakustik og meget mere. Der er desuden strammere krav til udførelsen af LCA-beregningen, samt til dokumentationen af denne.

Vi har været ansvarlige for afholdelse af brugerworkshops, det overordnede design af bygningen samt udearealer, de bæredygtige visioner, udbudsmateriale og meget mere.

OpgavetypeBygherrerådgivning, nybyggeri

LokationAalborg

StatusIgangværende

Areal1.150 m²

BygherreRegion Nordjylland

BæredygtighedDen Frivillige Bæredygtighedsklasse

YdelserBygherrerådgivning