http://Arkitektfirmaet-Hovaldt_restaurering_Spritten_Aalborg

Vi er virkelig stolte af at kunne fortælle, at vi her hos Arkitektfirmaet Hovaldt, er involveret i restaureringen af den gamle administrationsbygning ved den tidligere spritfabrik i Aalborg. At få lov til at være en del af bevaringen af vores fælles kulturarv og historiske bygninger, er virkelig noget vi vægter højt – både fordi vi skal værne om den eksisterende bygningsmasse, frem for at rive ned, men også fordi netop denne bygning rummer så meget vigtig danmarkshistorie!

Vores primære opgave er at bringe bygningen tilbage i dens oprindelige form og stand. Dette sker i tæt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen, som er ansvarlig for godkendelse af ændringer på fredede bygninger i Danmark.

Vi ser frem til den videre proces, og er glade for at kunne bidrage til bevaringen af det historiske område midt i Aalborg!

http://Arkitektfirmaet-Hovaldt_restaurering_Spritten_Aalborg http://Arkitektfirmaet-Hovaldt_restaurering_Spritten_Aalborg http://Arkitektfirmaet-Hovaldt_restaurering_Spritten_Aalborg http://Arkitektfirmaet-Hovaldt_restaurering_Spritten_Aalborg