Energimærkning

Et energimærke giver indblik i hvor energieffektivt et byggeri er. Med et energimærke undersøges byggeriets energimæssige stand og det synliggøres, hvordan denne kan forbedres, så man kan opnå en reduceret varmeregning og et mere energieffektivt hus. Hos Arkitektfirmaet Hovaldt udfører vi energimærker for enfamiliehuse, flerfamiliehuse samt erhverv med mange års erfaring opbygget gennem praksis og efteruddannelse.

ENERGIMÆRKNING

Energimærkerne fortæller hvordan bygningens energimæssige tilstand er, samt hvordan denne kan forbedres for eksisterende byggeri. Det overordnede formål for en energimærkning er at motivere til energibesparelser og øge effektiviteten inden for anvendelse af energi i bygninger. Vores energikonsulenter foretager opmåling og registrering på stedet til brug ved udarbejdelsen af mærket.

CERTIFICERET

Arkitektfirmaet Hovaldt er ISO 9001 certificeret af Bureau Veritas til at udføre energimærkninger af både boliger og erhvervsbyggerier og vi har to uddannede energikonsulenter på tegnestuen. Energimærkning skal både ske ved færdigmelding af nyt byggeri og ved salg af eksisterende byggeri, hvis der ikke i forvejen foreligger et gyldigt energimærke.