Nybyggeri af multihal

HimmerLand Multihal

Arkitektfirmaet Hovaldt har stået for projekteringen, samt DGNB-certificeringen på byggeriet af HimmerLands nye multihal. Den nye hal er på omkring 6.205 m2, og rummer mange forskellige nye faciliteter.

Multihallen rummer eksempelvis et stort fitnessområde, golfsimulatorer, stor konferencesal, lounge-områder, en stor hal, flere mødelokaler og ikke mindst et stort, grønt aktivitetstag der også rummer flere funktioner. Hallen, der er mere end 6.205 m2 stor, bliver HimmerLands nye flagskib, og tilfører resortet mange nye og spændende muligheder for de besøgende.

Bygningen er en del af HimmerLands store resort, der er under konstant udvikling. Resortet ligger i Farsø, i Vesthimmerlands Kommune, godt 50 min. kørsel syd for Aalborg.

Det første man møder i den nye multihal er en stor lys foyer, der giver adgang til fitnessområde. Fra foyeren er der også adgang til den store hal, med tilhørende omklædningsrum og bad.

På første sal finder man fire møderum/kontorer, tre adskilte loungeområder, golfsimulator mm. Fra førstesalen er der også balkoner der giver et godt udsyn over den store hal.

OpgavetypeNybyggeri

LokationFarsø, Vesthimmerlands Kommune

Udarbejdet2021

StatusOpført 2023

Areal6.205 m²

BygherreHimmerLand A/S

BæredygtighedDGNB Guld

YdelserArkitektrådgivning, projektering, DGNB

SamarbejdspartnereAK83 Arkitekter A/S, Kastberg A/S, OJ Rådgivende ingeniører A/S, EKJ Rådgivende Ingeniører A/S, Arkplan ApS