Hyggeligt sommerhus ved Slettestrand

Villa Tulipanvej

På en skøn grund ved Slettestrand har Arkitektfirmaet Hovaldt tegnet det hyggelige sommerhus i klassisk stil. De sortmalede træfacader og hvide vinduesrammer, står i skarp kontrast til den omgivende natur, hvorved huset træder frem og markerer forskellen på menneskeskabt og naturskabt. Sommerhuset er praktisk indrettet, med den fleksible mulighed for at det kan bebos af to familier på én gang i hver sin afdeling. Ud over et stort og åbent fællesrum med stue, køkken med spiseplads og alkove, rummer sommerhuset seks værelser med sovepladser til 14 personer, to badeværelser, et ekstra gæstetoilet, og en praktisk entré.

Opholdsrummets facader er orienterede mod øst, syd og vest, og har store vinduespartier, som sikrer naturligt dagslys i alle døgnets lyse timer. Ved spisepladsen er to brede foldedøre, så arealet kan åbnes helt op og blive en del af uderummet. I forbindelse med opholdsstuen er der indarbejdet brændeovn med integreret bænk og opbevaring langs væggen.

På terrassen er der mod vest etableret et skønt udekøkken, samt udvendig pejs med integreret opbevaring til brænde. Træterrassen er ført hele vejen omkring huset og danner på denne måde en fast base for huset, og giver mulighed for udendørs ophold hele dagen.

Sommerhuset er udarbejdet i tæt samarbejde med bygherre, der har været med igennem hele processen. Sommerhuset er opført af Fjordbak Byg A/S.

OpgavetypeNybyggeri

LokationFjerritslev

Udarbejdet2017

Areal170 m²

BygherrePrivat

YdelserArkitektrådgivning, Brugerinddragelse