Skarpskåret boligbyggeri i Nibe

Nibe Terrassehuse

Forslag til ny bebyggelse med 24 boliger i området ved det gamle Nibe Sygehuse i Nibe. Bebyggelsen opføres i fire volumener i hver tre etagers højde. Hvert volumen rummer seks beboelsesenheder – to på hvert plan. Dette giver mulighed for store og lyse lejligheder, der alle har en stor altan med udsigt mod Limfjorden.

Arkitekturen er moderne med et enkelt og skarpskåret udtryk, der respekterer det omgivende landskab og nærheden til kysten.

For at sikre udsigten mod både Limfjorden og Nibe by fra den bagvedliggende Sygehusvej, er bebyggelsen disponeret som punkthuse. Imellem husene tænkes grønne og attraktive friarealer anlagt til ophold for bebyggelsens beboere.

Opførslen af de nye boliger har stort fokus på bæredygtighed, hvor både miljø, lokale værdier, sociale aspekter, naturen og økonomi er sat i højsæde for at skabe et helhedsorienteret og bæredygtigt byggeri.