Kubisk enfamiliehus i smukke omgivelser

Villa Slettingen

Huset rummer et stort køkken alrum med direkte forbindelse til opholdsstuen. Centralt i alrummet er placeret en indbygget brændeovn, der kan nydes fra både køkken, spise- og opholdsstue.

Gennem store vinduespartier mod syd kan haven nydes fra både køkken, stuer og fællesareal. Huset er opdelt i en voksen- og børneafdeling. Det store soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse ligger i mod vest, mens fire gode børneværelser med tilhørende fællesareal til diverse aktiviteter ligger mod øst.

I køkken og gangareal er der sikret et godt dagslys gennem store ovenlysvinduer.

Facaden fremstår i grålige mursten, mens skorstenen står ud i en mørkere nuance. Murkrone og indgangsparti er inddækket i mørk zink, der passer flot til den mørke mursten.

Familiens udtalelse:

Når man står overfor så stor en beslutning, at man vælger at få tegnet et nyt hus, kigger man selvfølgelig arkitekttur, og hvad der falder godt for øjet.

Derfor faldt vores valg på Arkitektfirmaet Hovaldt, da vi kunne se at de leverede mange spændende detaljer og løsninger.

Det valg har vi været yderst tilfreds med. De har lavet et rigtig flot stykke arbejde hele vejen igennem.

Samarbejdet har været utroligt positivt. De har lyttet til vores ønsker, så vi har kunnet føle os trygge gennem hele processen.

Vi kan kun sige; de har virkelig tegnet VORES drømmehus.

Vi kan varmt anbefale Arkitektfirmaet Hovaldt til at tegne netop DIT drømmehus.”